Tuesday, 24 August 2010

the gorgeous and friends :)

Salam ,

Hye semua!
Thanks sebab visit kami :)
huhu!
actually aku sangat excited sekarang!

Yelar weyh..This is my first time post entry dekat blog "The Gorgeous".
Aku harap penulisan aku kat sini dapat memberi suatu perasaan yang luar biasa kat korang yang membaca.
(ayat dah start poyo nie , wekk)
Tak kesah la korang ni random reader or random blogger...janji aku dapat sampai kan sesuatu yang tersirat tentang kami.....semua nya tentang persahabatan...dan...kegembiraan dalam menjalani hidup² sebagai seorang manusia yang bergelar kawan........

HAPPY READING GUYS!

Memperkenal kan , akmal a.k.a Encik Psychopath .

seorang lelaki ang kacak dan bergaya . senang di ajak berbual walaupun 1stime jumpa .hidup nya sangat bahagia di kala beliau kehilangan girlfriend kesayangan .
sangat menggemari bola sepak .
kata nya ; "baru lah jantan kalau suka bola!"
Oh..so if bola je jantan lah ey? Ntah. Bola apa yang di maksud kan nya pun saya tidak tahu. Takpe lupekan pasal bola itu :P Yang penting beliau sangat mementingkan nilai persahabatan dari nilai² lain.. hihi itu dari pandangan saya lah. Sekian :P

Sape lagi tak kenal dengan blogger femes intanurulfateha ?
seorang yang sangat manis di arena blogging . ini kerana blog beliau more to personal life she and her boyfriend . jika anda telah lama mengikuti perkembangan di blog nya anda sendiri akan setuju dengan pendapat saya ni :P

Tapi, setelah berjumpa dengan beliau .
Tenyata..sikap nya di dunia maya seiring perangai nya di dunia realiti!

Sweet person ! itu yang saya boleh katakan .
suka menolong orang , tidak lokek ilmu pengetahuan dan paling penting tidak kedekut!
^__^ dia kakak kesayangan kami !
tahu kenapa nama tittle blog ini adalah The Gorgeous?
Sila lihat gadis yang memakai dress hitam di atas .
Sangat gorgeous bukan? Nama di ambil secara spontan setelah kami semua datang melihat dia ber-cat-walk semasa Youth 10 tempoh hari. So awesome! Yang paling tak di sangka, ketika itu semua ahli The Gorgeous hadir untuk memberi support kepada beliau. Dan rasa nya kami semua ada chemistry untuk bersahabat :)

beliau yang di maksud kan ialah eny . seorang yang manja dan suka berfantasi .
tetapi katanya ; "reality is FUN !" huhu
She is syida .
Cute and sporting juga . Saya baru 1stime je jumpa dia . Memang tak puas oke ! Macam ada banyak benda je nak borak ngan dia kalau jumpa . Tapi tak tahu apa :P hihiks.

Yang saya tahu dia nie dah lama berkawan dengan akmall and eny.
and dorang lagi banyak tahu pasal beliau.
So korang , boleh tambah kan kat sini tak?
huhuhuhu ~
btw syida, rindu kamu oh =_=" !
meyh eden nak kabo ni haa.. err cakap nogori plak..
HAHA! saja nak perli hana! hehe..

Hana atau anne boleyn ? mula² dulu saya pun confused .
tapi lepas berjumpa baru saya tahu kenapa . hee korang mesti selalu drop komen kat blog hanalovenest kan?

yes, tak di nafikan . beliau seorang yang sangat peramah di alam maya .
tapi bila di alam realiti ? hihihi.. tuhan je tahu. wekk :P

eh takde lah.. dia seorang yang happening gak lah.
baik hati dan penyayang . orang nya sopan santun dan lembut² gituu..percayalah..sebab kami semua perasan tu :P
and lastly, tak payah nak di perkenal kan lah.
sebab dia seorang yang sangat malu bila di perkenal kan.
AHAHAHA . sekian bye.
yang jujur ,

18 comments:

enyheartsdiamond said...

dis is so sweet eykaaa! kita semua gorgeous lahhh <3<3<3

eykameow said...

tenkiu eny! ya , semua gojezzz! keep in touch guys! :)

intanurulfateha said...

ilysm sygs!
like entry ni byk3 :-*

eykameow said...

love u more sis! tq.. :')

Encik Psychopath said...

comel nye. lg2 yg last. awww.

Syida Shukor said...

teheeee kelakar lah . buat lah lagi ! i nak baca apa yang u guys buat lagi :D

eykameow said...

encik . gmbar pertama encik paling comel yaw. hehe sorang je perempuan. kami semua lelaki. hahahaharamjadah~

eykameow said...

syida , bila u nak menaip plak kat sini?!

Chaon Cornerz said...

membe eny ke nie..? selamat bergumbira dengan blog dah rakan2 blog.. hehhe..

eykameow said...

semua kat dalam ni mmber dia :)

Nurul chumel said...

bagus nye..ade blog sendiri dgn bloggers..sweet sgt.. ;)

Syida Shukor said...

heee tak taw nak tulis apa :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

GAMBAR SAYA HARIT AWAK LETAK KAT NER LAK

zuar said...

hepi blogging cik sweety...:-D..de pe2 leh masuk blog sy nak cantikkan blog..huhu

hentakbelipat said...

belog ni 2 user jgk ea..setail!

intanurulfateha said...

buksn dua tapi enam ;)

enyheartsdiamond said...

tehee! love u guys <3

eykameow said...

hentak berlipat lagi style.. pakwe makwe share blog bersame2.. sweet je.. hehe. sini 6 :D

forever friends :)
<333

❤ Please Bring Us To The Island! ❤