Thursday, 20 January 2011

pertemuan pertama TG awal tahun 2011 ^__^



pernah dengar blog the gorgeous and friends tak? dalam kurungan "TG" hihihi blog ni memang tak femes..so aku tak kisah lah kalau ramai tak pernah dengar pun.... -__-" ok boleh click sini kalau anda semua ada sifat2 ingin tahu....

hehehe nama group takbleh bla kan? HAHAHA tanya lah manager kami kenapa dia letak nama the Gorgeous tu....lalalala~

err ok! asal usul nama tu tak penting sangat, pe yang penting kat sini......"kerjasama" *err macam kenal bunyi tu. ok fine, takpayah nak wonderpet sangat lah kan..... (?) paling penting yang korang perlu tahu ialah macam mana kami boleh bersama...



"ce citer eyka..ce cite!"

"Ok, kami semua bukan lah kenal each other pun kat dunia realiti pada mula nya. Perkenalan kami hanya lah di dalam blog. Yess, kami hanya bertegur di alam maya saja. Dapat bertemu muka ke muka pun semasa masing2 menghadirkan diri semasa event Nuffnang tempoh hari. ( kalau tak silap aku ahh :P ) . And sejak detik itu, kami mula jadi rapat, dan yang pasti...kami semua adalah terbuka! hihi ^__^ terbuka dari segi apa? wahhh! soalann.....HAHAHHAHA ok, itu tak tahu nak explain macam mana :P "

so ini lah 1st meet kami untuk tahun 2011 ni. serius aku ingat semua adaa! rupe nya takkkk! sedih okay!! Takpelah...jom layan gambar perjumpaan pertama tahun ni. banyak gambar candid sebab ada paparazi kat situ..heeee


*sorry eny... sorry syida kalau buat korang jeles tengok gambar kat bawah ni... :P



"sorry i banyak buat asap malam tu...i nak release tension sebab makwe i tak dapat join mini gath kite ni..." kata encik psychopath :P







"ehh awak nak buat asap jugak ke hairi? kalau nak buat asap sila duduk jauh2..."
kata intanurulfateha kepada hairi yang tak sabar nak buat asap jugak..



Bro hairi memang degil dan taknak berganjak dari situ..lalu melepaskan rindu segala yang di sedut nya maka, terhasil lah kepulan asap seperti di dalam gambar.... gila kentang asap dia weyh!! =__="

yer...aku ngan hana je yang tak layan shisha malam tu...mood kami lebih ke arah makanan ~ perut lapar kottt. kalau layan shisha dapat apa? heeeee so better makan! perut pun kenyang! HAHAHA betul tak hana?! :P

happy muka hana dapat makan.... mula2 dia cakap nak diet! ehem! tak payah lah nak diet-diet... awak tu dah cukup ramping dahhh...lalala~




Muka encik pyschopath yang terliur melihat kami berdua makan...dia rasa lapar lagi kot. Padahal dah habiskan sorang2 sepinggan errr... sepinggan apetah dia makan tu... lupe plak! :P




.....

..

..

..


hihihihi gelak guling guling kejap. okay sambung! :P


HAHAHAHA ! haaa....terkejut tengok muka sorang (termasuk lah aku) bila gambar di tangkap secara senyap.. huhu...



thanks dekat "Ary" ehem ehem..sebab bergerak sebagai jurugambar malam tu..... :)

"akmal...takmo dah buat macam tu eh...jangan menyelit k kalau orang tengah bergambar...takmo..takmo...takmo buat dah eh...." hihi :P

kat bawah ni semua nya candid , serius tak banyak gambar yang betul2 di ambil dengan rela hati...HAHAHA masing2 nak berboooooooraaaakkkkkkk je masa tuh! rindu la kata nyaaa.. ^_^

"eyka....eyka taknak shisha ke? sis nak try lah...macam best je tengok akmal ngan hairi isap bende alah tuu......"

"taknak lah sis...buibui marah lah...dia pesan jangan isap shisha kalau dia takde..."

"erk? dia takde je tak boleh isap?? dia ada boleh la??"

*angguk tanda setuju :D

"fuuuu....."
selepas seminit huk huk huk" *sis intan terbatuk :P

"haaa...padan muka....orang dah kata jangan isap....degil betul..."


kikiki...style tak dialog eyka? kah kah kah! okay jangan marah yea semuaaaa! kalau ada yang marah tu mesti faktor umur (dah tua!) HAHAHAHA lariiiiiii :P

btw, thanks sebab memahami keadaan eyka masa ni :')

To the gorgeous :

Akmal : thanks sebab tahan telinga sepanjang dalam kereta.
Sis and Bro : thanks sebab belanja!!
Hana : thanks for da picture!
Eny and Syida : Ok, nextime u ols wajib ada tauu!

Miss u guys!! ♥

p/s : Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

9 comments:

princeduyong said...

waaa...aktiviti yang sgt bermanfaat...eratkan hubungan...keep it...

eykameow said...

thnks drop by :)
yes we are!

Anna Boleyn said...

haha kelakar lah yunk!!!

ada gak orang nak update kan..
as for me.. dah tak mmpu nk update blog..sbb tngah bersedih. huuh :(

eykameow said...

hihihi eyka update kat blog n paste je kat sini hana... xpe, rest dulu k :) dah ada mood sila update

intanurulfateha said...

weee~~~ terbaek! ;)

nt kite lepak lg okeyh!

Syida Shukor said...

wuwwuwuuww

A'IM said...

oh ini kerja korang ek..giler jeles..damn nak jugak

tongchen@seattle said...

Greetings from USA! I love your blog.
Please visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!

akugumbira & riang-riang said...

bestnya.. bleyh lepak skali x?.. :)

❤ Please Bring Us To The Island! ❤