Monday, 11 July 2011

Majlis Pertunangan Pojiepooh dan Nemomimosh

Hampir sebulan The Gorgeous tidak menulis entri.. Jadi, daripada membiarkan blog ini bersawang dan sunyi, lebih baik saya bercoret-coret sedikit tentang Majlis Pertunangan Pojiepooh dan Nemomimosh yang telah berlangsung pada tanggal 3 Julai 2011 yang lalu..

Majlis tersebut telah dihadiri oleh beberapa orang daripada kami iaitu...

Dari kanan; Akmall, Hana, Eyka, Eny dan Syafiq..



Tapi, Syafiq bukan ahli The Gorgeous tau ;)

Rata-rata di antara kami tidak tahu jalan untuk ke lokasi di mana majlis tersebut diadakan, namun, mujur lah ada Che Arm.. Beliau lah yang telah mengetuai konvoi kami ke sana..



Selain daripada nama-nama yang telah ditulis tadi, Ahmad Buibui dan Encik Tikus pun turut menghadiri majlis ini bersama-sama dengan kami ;)

Buat pengetahuan kalian, Eyka dan Hana telah pun menulis entri tentang majlis ini di blog masing-masing.. Untuk membaca entri-entri tersebut, sila klik link di bawah ini;

Jodoh Blogspot

Jodoh Blogspot 2

Pandai-pandai je Hana buat entri sambungan kan? :p

Kalau begitu, biar saya buat entri kesimpulan..

Tehee!



Comel betul pasangan tunangan ini!

Semoga mereka berdua akan kekal bahagia sampai bila-bila!

Amin~

24 comments:

cik Nemo said...

Tq so muchhhhhhhhh! Ngee...:)

Pojiepooh Abdullah said...

Ameeenn thanks tau!

PojiePooh; Hanya Satu...

merahitujambu said...

memang comel sgt...

Syafiq Rosli said...

ahli bru la ernie..kekee

eykameow said...

bila lah dpt jumpa lagi ni T___T

aleen aiden said...

woah meriahnye...

sifu im said...

smoga kekal ank cucu cicik

Nizam Ijam said...

semoga kekal :D

aleen aiden said...

woahh..jodoh blogspot.keh3

EZAN IDMA said...

Nak tunang jugakk

misz molecule said...

psychopath. asal ko delete blog ko? ke, ke mana blog ko pergi?hehee..


untungla dpt tgk org tunang

Nurulbadiah Lai said...

meriah and cuteee

LadyBird said...

majlis bertunang mcm majlis kawin lak.. meriahnye~

puteri ain said...

sweet :)

ghost writer said...

aku aminkan jer ek..

aminnnn...

Ujang9897 said...

mcm gua kenal jer mamat baju oren tu

budak penjara said...

asal nme plik ngat tu..hehe

Mishter Izwän said...

seronok tgk kwn bertunang kan!!!tgk gambar mcm nk pegi braye . . :D


feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

roq said...

sewiiiiiittttt~ hahaha

inggah2 la sini plak :)

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
black_mel said...

kenal diorg...omg..ruginya tak pegi..ader hal skit..shes my classmate..

sugar rush said...

hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores! :)) http://alsugarrush.blogspot.com/

adam said...

pesen claim diri dan klan2 gorgeous ni buat rasa nak stab mata pakai garpu macam kassim selamat

combi said...

ramainye tuanang kawin skrg..uhuk3

❤ Please Bring Us To The Island! ❤