Wednesday, 8 September 2010

Blog kita tanggungjawab bersama..

Salam the gorgeous and readers,


Hallamak.. semua orang ahli the gorgeous dah contribute 1 entry kat blog ni. Den jer yang baru terhegeh-hegeh nak buat. Silap gaya boleh dibuang keahlian ni. Hakhak.


To  the gorgeous :


How you guys doing ekk? Senyap jek. Ke.. den yang senyap? Hmm~ Rindulah kat korang. Dah lama tak in contact with each other kan.


Akmal :


DSC02469




Mana awak pergi nieyh?? Senyap jer. Selalunya awak la yang banyak idea pasal event pape untuk team ni. Busy ekk? kalau bukan sebab awak, tak terciptalah gelaran 'The Gorgeous' ni.  I still remember how we first met. Masa kat Gatsby hari tu. Awak kawan si budak comel yang setia temankan saya and tolong angkatkan speaker yang saya dapat dari lucky draw tu. heheh c(: And 1 menda yang saya paling suka pasal awak ialah awak pandai buat lawak. Tak pernah fail wat saya gelak time jumpa. :)


C's Intan :
 


C's, Hana tau c's tengah sedih sangat sekarang. But please, be strong. Please don't torture yourself with your sad feelings. I don't know how to make you calm. I don't know how to make you  happy since your only happiness is being with HIM right? But all I know is,  I love you and I can't stand to see you suffer like this. Hana harap c's ingat quote yang Hana nak bagi ni. Hana pernah bagi kat Eny. Now, it's time for me to give the quote to you. I hope this quotes can give you some strength.
Life is too short to wake up with regrets. So, love the people who treat you right. Forget about the one's who don't. Believe everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.
You have to be happy c’s. U have to smile..and chill like nothing happen. You deserve it. Don’t let this things ruin your life. C’s Hana ni kan comel bile senyum macam gambar kat atas ni. :)


Eny :

DSC04579
Hye babe..I want to apologize bout problem that you have to face when you came to my house before we go to Flaming Steamboat on that day. Hoho. Mesti you bengang sebab I bagi salah direction kat you kan. Tambah lak you tengah PMS waktu tu. Huhu..(-_-") So sorry kay. Rasa  macam awkward sikit malam tu. Tak macam masa kita jumpa di Gatsby, Youth Festival, I-City and MTV Wordstage. Hm~ whatever it is I hope you are doing great there. Stay gorgeous and cool like always kay? Miss you.  ;)


Eyka :



Hye hun... you ngan boy okay?? Jangan  gado-gado kay. Buang yang keruh amek lah yang jernih (ecehhh..pandai nasihat orang) hakhak Emm emm.. pernah tak I cakap kat you perangai kita yang suka menggelabah tak tentu pasal sama. Haha Ary told me this masa kat Genting tu. Lepas dia bagitau baru I perasan. Seriously, amongst all 'the gorgeous' team members, I think you are the cutest. hehe. Okay dah~ jangan perasan lebey. bluekk :p


Syida
DSC02930 (Large)


Oppsiee Syida kacak!! c(: Lepas dari Youth Festival tu, kite dah tak de jumpa da kan. huhu Honestly, I love your writings in your blog! Sempoi and nampak wise. :) Maybe I jarang bagi komen tapi  baca jer blog you dear. :) Harap-harap lepas ni dapat jumpa you lagi. InsyaALLAH.. :)


DSC03031 (Large)
DSC02451


DSC04506


p/s : saya sayang kamu semua..kamu semua sayang saya tak??? (sambil letak pisau kat leher-mana tau kot ada yang cakap tak sayang.. sob sob sob)


           ~ANNE BOLEYN~



4 comments:

Syida Shukor said...

haha terharu ada orang panggil kacak ! btw i sorang ja tak buat apa apa lagi . haha tunggu ya ! coming soon ! love ya ! muahs .

intanurulfateha said...

love u syg~

will remmber that quote till my last breath! *hugs*

hamzah ian said...

korang geng rupanya.. sob2..

eykameow said...

syg la....semua syg hana!! betul lah.. senyap je blog ni... maybe sbb masing2 ada prob sndiri.. tp xpe.. lusa dh raya! jom lupekan masalah2 tu buat sementara wktu.. boleh? hee. miss u guys! <333

ehem hana...ni entry bodek ke ape nii? muahahaha!

❤ Please Bring Us To The Island! ❤