Thursday, 9 September 2010

Buka puasa dengan tettttttt..... (REVEAL)


Salam readers,

Okay~ entry yang paling ditunggu-tungu telah pon sampai masa nya untuk di publish. *eceh..konon! :p
Kali ni mau reveal lah dengan siapa den buka puasa hari tu.

Mesti korang dah tau kan den pergi dengan Mr D.O.M since dekat previous entry pasal buka puasa ni den dah state kat situ siapa cameraman nya. Pada 21 hb hari tu ada 8 orang. 4 laki 4 pempuan. Ada 2 pasang je kapel. 4 yang lain datang single. Tapi  tak ley di jodohkan sebab 2 girls tu dah de pilihan hati sendiri. :p 2 laki tu plak tak dapat dikenal pasti apa status nya. Single kah or sudah berpunya kah..c(:

Korang agak-agak sape ek yang terlibat??? Jeng jeng jeng…. (konon bagi suprise sikit… :p)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaa!
DSC04502 (Large)
DSC04501 (Large)
The Gorgeous & Friends! hehe :p
DSC04566 (Large)
Akmal
DSC04578 (Large)
C’s Intan
DSC04579 (Large)
Eny
DSC04552 (Large)
Eyka
DSC04523 (Large)
Hana
DSC04534 (Large)
Sham
DSC04535 (Large)
Boy
DSC04551 (Large)
Mr D.O.M
DSC04565 (Large)
The Manager and…
DSC04497 (Large)
The Gorgeous! 
21 hb hari tu, pagi nya den jemput c’s intan dulu kat Masjid Jamek..lepak kat rumah jap. Then petang sikit si Eny datang pulak ke rumah sebab nak gerak sama2 pergi Sunway neh. Dalam kol 5.15 camtu kitorang gerak dari rumah. Dalam kereta, si C’s Intan dok sebok kol Eyka tanya pakai baju kaler ape since Hana ngan Eny dah pakai kaler biru. Den ngan Eny pulak dok jerit2 suruh Eyka pakai baju kaler biru gak. Hehe :p
Nasib baik masa tu tak jem lagi. So, awal gak la kitorang sampai. Sampai-sampai  jer kebetulan Eyka pon tengah datang kat kitorang masa tu. Pakai baju putih pastu skirt ada bintik2 putih merah macam c’s. :) Tapi, Eyka bagitau lak yang si Boy and Sham pakai baju biru. Mr. Dom pon pakai kemeja ade belang2 biru gak! Yeah! Team biru menang !! c(;
Korang layan kan je lah gambar yer. Ade yang den letak caption ade yang tak. Tak larat den nak menaip banyak2. hehe
DSC04498 (Large) DSC04499 (Large)  DSC04506 (Large)
candid always the best! XDDSC04507 (Large) DSC04510 (Large)  Eyka tak pandang cam pulak…DSC04511 (Large)
Okay..perfect! :)  Uishhh~ tak sabo nyerr!DSC04521 (Large)DSC04522 (Large) DSC04524 (Large)
US.. DSC04533 (Large)  DSC04536 (Large)DSC04541 (Large)DSC04542 (Large)
 DSC04543 (Large)DSC04547 (Large)
DSC04551 (Large)
candid candid. si Eyka yang snap. Aipp! Nakal yer eyka ni! :p
DSC04552 (Large)
Sweet couple….:) DSC04559 (Large)     Masa dah nak berbuka. Si Akmal baca doa..DSC04602 (Large)
DSC04603 (Large)
DSC04605 (Large) DSC04606 (Large)
Eyka sebok nak snap kan gambar den ngan Mr. D.O.M berdua and soh wat memek muka macam2. Aiyoo..segan lah kalau camtu. Macam awkward. Gahaa Gedik!! Some pictures of us :DSC04554 (Large)
New hair..new hair.. ;p den tak de nak sikat2 tepi macam selalu den buat tu.  Sikat ke belakang terus je.
DSC04607 (Large)
DSC04608 (Large)
Lepastu den suruh MR D.O.M amekkan gambo kitorang tapi sendiri pegang cam lerr, maka terhasillah gambo2 kat bawah ni :DSC04611 (Large)DSC04610 (Large) DSC04612 (Large)
Lepas makan, kitorang lepak2 dulu sebelum diberitahu oleh waiter kat situ yang ada orang lain lak nak makan. Macam kena halau jek. Sob sob sob :( Last2 kitorang pon lepak ler kat tempat parking kereta makan cupcakes yang di sponsor oleh c’s Intan. Thanx yer c’s :
Got 16 cupcakes! Siap ada tulis the gorgeous lagi. Hehe  :p
DSC04624 (Large)Tapi sayang..cupcakes nye masa kitorang bukak tu dah tunggang terbalik dikerjakan oleh si Akmal yang merempit dengan jayanya di jalan raya masa otw nak ke Flaming Steamboat neh. hakhak. Ada 1 je yang terselamat. Dan telah pon selamat dalam perut Eykameow! :p
DSC04620 (Large)
Nyummiey! :)DSC04621 (Large)
 DSC04622 (Large) DSC04627 (Large)DSC04626 (Large)
Lepas lepak-lepak makan cupcakes, tetiba haus lak memasing kan dah mende tu manis. Sambung lak lepak kat Sri Bidara jalan depan sikit dari Flaming Steambot tu. Minum air kosong yerr. hehe Haus gile kot sampai 3 gelas den minum. Dekat Situ, den ngan Eyka sebok belajar ngan c’s intan pasal cara nak wat header guna photoshop. Si Akmal, Boy and Sham  layan Shisha. Mr D.O.M lak tengok bola. Heh~
DSC04678 (Large)DSC04649 (Large)
Eyka serious nak belajar photoshop :pDSC04654 (Large)
Bergambo ngan Eny sebelum dia gerak balik. Sob sob sob… DSC04664 (Large)
 DSC04667 (Large)DSC04674 (Large)
Itu je lah citenye pasal berbuka puasa ni. Kali ni c’s intan ada pon masa nak lepak ngan kitorang. Syida Syukor saja yang tak dapat join. Sob sob sob :(  Overall memang gembira kekenyangan pada hari tersebut. Sekian laporan intisari dari Hana Love Nest.
Salam Sayang~
DSC04509 (Large)
Friendship never ends. :)

~Anne Boleyn~

11 comments:

ardinihumaira said...

banyaknya gambar! comel2! :)
kalaula dni dapat join sekaki beshhnya...

intanurulfateha said...

rinduuuuuuuuuuuuuu sangat time ni
tapi jalau bro hairi dapat join, it will b more nice and sis pun akan hapyyyyyyyyyyy sepanjang hari!

19hb dtg ruma sis yer! :)

miss u all sygs!

riya said...

sonoknye :)

riya said...

sonoknye :)

eykameow said...

kenangan paling best ramadhan tahun ini ! hana,ngn mr dom sbnr nya comel gilerrrrr korg je memalu..hahahaha :P

Afizz said...

Waaa...first time tengok entry yang penuh dengan photo. Pictures can tell what words can't tell kan? Nice blog :)

enyheartsdiamond said...

acara berbuka puasa paling best!!! tp eny tak sempat update.. sedey :|

Syida Shukor said...

sobs ! yang penting semua happy ! huuu

mr.panda said...

ehh3....sape pkai bju biru tu ek..nama hana tu an??kim salam kt dia boleh??panda ter minat kjap..hehe

Ogy said...

tumpang seronok tgk uolss ni...anyway skirt tu shantek lahh...i likee..

HaFizRahMaN.com said...

makkk aiii panjang bebenor entry.,.haha

❤ Please Bring Us To The Island! ❤